Antena 3 CNN Politică Sorin Oprescu şi-a anunţat susţinerea pentru candidaţii Uniunii Social Democrate la alegerile europarlamentare

Sorin Oprescu şi-a anunţat susţinerea pentru candidaţii Uniunii Social Democrate la alegerile europarlamentare

Sorin Oprescu şi-a anunţat susţinerea pentru candidaţii Uniunii Social Democrate la alegerile europarlamentare
de M.T.    |    10 Feb 2014   •   17:51

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, luni, că susţine candidaţii Uniunii Social Democrate, alianţa electorală care a fost parafată între PSD, UNPR şi PC, pentru alegerile europarlamentare.

„Sunteţi principala forţă în care românii şi-au pus încrederea, speranţa şi care poate îndrepta pe linia şi direcţia corectă buna dezvoltare a ţării. Nu am nicio îndoială în această privinţă. Din acest motiv, formarea acestei alianţei electorale USD este un fapt firesc şi sănătos”, a spus Oprescu, citat de Agerpres.

„Mă bucur să văd că USD propune pentru Parlamentul European oameni de o incontestabilă calitate. Cunoaşteţi prietenia mea, pe care n-am ascuns-o niciodată, cu o serie întreagă de membri ai partidelor prezente aici, în această alianţă. Vreau să susţin însă şi candidaţii USD, sunt oameni pe care îi respect”, a adăugat edilul la Palatul Parlamentului, după ce PSD, UNPR şi PC au semnat protocolul alianţei electorale Uniunea Social Democrată.

De asemenea, Oprescu a ţinut să precizeze că nu crede într-o Românie „neagră, fără putere, fără suflet, îngenunchiată, dezbinată, otrăvită şi umilită”.

„Avem nevoie de curaj şi înţelepciune, avem nevoie de unitate, de consens şi de conciliere naţională, să terminăm cu războiul distrugător şi păgubos al românilor contra românilor, avem nevoie de solidaritate, de demnitate şi am convingerea fermă că cel mai important proiect politic al nostru este proiectul România. Cred că sunteţi partea politică care aveţi menirea şi puterea să redaţi România cetăţenilor ei, o Românie renăscută, dinamică, normală”, a încheiat primarul Capitalei.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close