Surpriză în declarația de avere a lui Mihai Chirica. Primarul din Iași a obținut o adevărată avere la botezul fiului său

06 Mar 2018   •   20:33
Surpriză în declarația de avere a lui Mihai Chirica. Primarul din Iași a obținut o adevărată avere la botezul fiului său Foto: Facebook/Mihai Chirica

Declaraţia de avere depusă în acest an arată că 2017 a fost un an bun pentru a treia familie întemeiată de primarul Iaşiului, mihai chirica.

Potrivit celei mai recente declaraţii de avere depuse de primarul Mihai Chirica, edilul a încasat o sumă uriaşă în urma botezului celui de-al patrulea copil. După ce în prima parte a anului trecut edilul s-a căsătorit pentru a treia oară, în noua familie Chirica a apărut un copil, iar petrecerea de botez a micuţului a rotunjit simţitor bugetul cuplului.

Practic, potrivit declaraţiei de avere completate în prima lună din acest an, familia Chirica a obţinut 125.000 de euro după cumătrie şi cu mult mai puţin la nuntă, respectiv 57.000 de euro. „Am vrut să fiu corect şi am declarat toţi banii pe care i-am primit. Nu am vrut ca peste ani să spună cineva că a venit la nunta sau la botezul copilului meu şi a dat nu ştiu ce sumă care nu apare în declaraţia de avere. Nu am nimic de ascuns şi am trecut tot ce am primit“, a declarat primarul Chirica.

Diferenţa semnificativă dintre sumele obţinute în urma celor două evenimente este pusă pe seama amplorii petrecerilor. „La nuntă au fost mult mai puţini invitaţi, a fost o petrecere de familie, la soţie acasă (n.r. judeţul Neamţ), la restaurantul Arcaşul, că nu am ce ascunde. În schimb, la botez au fost 460 de invitaţi, a fost în cel mai mare restaurant din Iaşi. La această petrecere pe care am dedicat-o fiului meu a cântat Direcţia 5, am avut cântâreţi de muzică populară din zona Bucovinei pe care i-am plătit pe toţi cu contract. Aşa cum este corect, după finalul petrecerii, i-am spus soţiei că orice sumă care s-a încasat va apărea în declaraţia de avere, pentru că nu vreau să am probleme“, a explicat primarul, potrivit Adevărul.

Parteneri
sati
x close