Antena 3 CNN Politică Surpriză în PNL. Gheorghe Falcă preia comanda campaniei electorale în locul lui Vasile Blaga

Surpriză în PNL. Gheorghe Falcă preia comanda campaniei electorale în locul lui Vasile Blaga

Surpriză în PNL. Gheorghe Falcă preia comanda campaniei electorale în locul lui Vasile Blaga
01 Oct 2016   •   19:34

Gheorghe Falcă a fost propus de liderul PNL Alina Gorghiu să preia funcţia de coordonator al campaniei liberalilor pentru alegerile parlamentare, a anunţat sâmbătă seara vicepreşedintele formaţiunii Raluca Turcan.

"Este un om cu experienţă, cu rezultate, care s-a implicat şi a demonstrat că se pot obţine rezultate", a adăugat vicepreşedintele liberal, la finalul şedinţei de sâmbătă.

Propunerea Alinei Gorghiu urmează să fie votată de Biroul Politic Naţional al PNL săptămâna viitoare.

Desemnarea lui Falcă drept coordonator al campaniei electorale a liberalilor pentru parlamentare vine după ce Vasile Blaga a demisionat din această funcţie.

În ceea ce priveşte decizia luată de liderii PNL ca partidul să aibă o conducere unică în persoana Alinei Gorghiu, Turcan a apreciat că aceasta demonstrează "multă înţelepciune".

"Decizia de azi a marcat foarte multă înţelepciune pentru PNL. Este o decizie care arată că suntem capabili să privim la ceea ce aşteaptă oamenii de la PNL de la politică. (...) E un gest care nu marchează nici cedare, nici câştig pentru niciuna din părţi. E un gest care marchează înţelegerea viitorului, or viitorul nu mai poate merge cu jumătăţi de măsură. Aşa cum am decis ca şi la nivel de organizaţii judeţene să avem preşedinţi unici, în fruntea partidului nu puteam veni cu o altă soluţie decât aceasta - de conducere unică", a conchis Raluca Turcan.

×
Subiecte în articol: gheorghe falca PNL
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close