Antena 3 CNN Politică Tandemul şi parteneriatele, foarte importante pentru Diaconescu, dar nu ar oficializa unul cu Mitrea

Tandemul şi parteneriatele, foarte importante pentru Diaconescu, dar nu ar oficializa unul cu Mitrea

Tandemul şi parteneriatele, foarte importante pentru Diaconescu, dar nu ar oficializa unul cu Mitrea
Sursa foto: Cristian Diaconescu
04 Feb 2010   •   11:34

Cristian Diaconescu ar dori un tandem inclusiv cu Miron Mitrea, dar nu oficializat. Vicepreşdintele PSD declarat joi că este de acord cu orice tandem sau parteneriat pentru că acestea pot face un partid mai puternic, dar nu oficilizat un parteneriat între el şi Miron Mitrea.
Diaconescu a mai susţinut că nu îşi varetrage candidatura, chiar dacă Miron Mitrea va candida şi el pentru aceeaşi funcţie, dar consideră că parteneriatele şi tandemurile sunt foarte importante pentru a face un partid puternic.

""Tandem şi parteneriatele sunt foarte importante pentru a face un partid puternic. Din acest puct de vedere, Miron Mitrea poate avea o contribuţie. Dar, dincolo de asta, vă las pe dumneavoastră să speculaţi. Nu este vorba de nicio renunţare. S-o lăsăm calm cu treburile astea. Fac echipa cu toţi din PSD care au ceva de spus", a spus Diaconescu, venit la lucrările Consiliului Naţional al PSD.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: diaconescu PSD
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close