Antena 3 CNN Politică Tărăcilă, numit prefect de Călăraşi

Tărăcilă, numit prefect de Călăraşi

Tărăcilă, numit prefect de Călăraşi
Sursa foto: Doru Ioan Tariacila
16 Apr 2009   •   18:57

Fostul senator social-democrat Doru Ioan Tărăcilă a fost numit în funcţia de prefect al judeţului Călăraşi. Decizia a fost luată miercuri, în şedinţă de Guvern, laolaltă cu desemnarea fostului prefect, Lilian Ostropel, ca inspector guvernamental.
Tărăcilă a fost vicepreşedinte al Senatului în perioada 2004-2008. La primele alegeri parlamentare uninominale a pierdut şansa de a mai prinde un nou mandat.
De la începutul noii guvernări, numele său a fost dat ca sigur pentru ocuparea funcţiei de prefect al judeţului Călăraşi, el reprezentând dealtfel propunerea filialei judeţene a PSD. Potrivit unor surse social-democrate, numirea sa a fost tergiversată o perioadă de timp deoarece Tărăcilă nu s-ar mai afla în graţiile liderului Mircea Geoană, fiind considerat un apropiat al preşedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu.
Totodată, desemnarea sa în această funcţie nu a fost grăbită nici de beneficiar, fostul senator sperând de-a lungul lunilor trecute să prindă, fie un post guvernamental, fie funcţia de secretar general al Senatului, ne-au declarat sursele citate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: numire guvern prefect Calarasi PSD
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close