Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: Guvernul ar trebui să se gândească de pe acum la demisie

Tăriceanu: Guvernul ar trebui să se gândească de pe acum la demisie

Tăriceanu: Guvernul ar trebui să se gândească de pe acum la demisie
Sursa foto: popescu tariceanu
06 Feb 2009   •   22:51

Călin Popescu Tăriceanu continuă atacurile la adresa actualei guvernări. Pe cât de tare este el acuzat de proastă conducere a executivului, pe atât de mult susţine şi el incompetenţa succesorilor săi.
Astfel, fostul premier crede că au apărut deja semnele care demonstrează că actuala putere nu poate funcţiona. ?Scandalurile permanente, demisiile care se ţin lanţ, neînţelegerile care macină această construcţie, în loc să îşi consume energiile pentru a rezolva energiile ţării, îi ţin ocupaţi să se distrugă între ei?, arăta acesta, pentru a sublinia că are ?acul? pentru ?bâlbâielile? din guvern. ?Nu cred că actualul guvern, după startul catastrofal pe care l-a luat, are posibilitatea de redresare. Cred că cea mai bună soluţie ar fi să se gândească de pe acum la o demisie? . El consideră credibilitatea executivului ca fiind ?la cote deşănţate după numai 45 de zile de la guvernare?, lucru care îl îngrijorează ?pentru viitorul şi soarta românilor?.
Preşedintele PNL ţine socoteala realizărilor cabinetului Boc şi a descoperit că nu îşi respectă angajamentele din campania electorală. El se simte obligat să monitorizeze ?tot ceea ce face puterea?.
Pe de altă parte Tăriceanu crede că Emil Boc ar trebui să fie liniştit oarecum deoarece mai multe ţări din Uniunea Europeană vor avea, anul acesta, ?probleme cu plafonul de deficit bugetar de 3%".
Antena3.ro

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close