Antena 3 CNN Politică Băsescu, atac la politicieni: Ei doar citesc şi se consideră informaţi, văzându-şi liniştiţi de week-endul prelungit

Băsescu, atac la politicieni: Ei doar citesc şi se consideră informaţi, văzându-şi liniştiţi de week-endul prelungit

Băsescu, atac la politicieni: Ei doar citesc şi se consideră informaţi, văzându-şi liniştiţi de week-endul prelungit
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    20 Iun 2016   •   13:28

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat luni un atac la adresa politicienilor, inclusiv a șefului statului, pe tema inundațiilor care au cuprins în aceste zile mai multe orașe din țară.

De asemenea, Traian Băsescu îl ironizează pe președintele Klaus Iohannis, care declara, în urmă cu ceva timp, într-un alt context, că ”citește și se consideră informat”.

”Un început de vară cu vreme capricioasă. Inundaţii în mai toate zonele ţării, furtuni, grindină, culturi agricole distruse, acoperişuri smulse de vijelii, alunecări de teren, case, păduri, stâlpi de electricitate şi livezi puse la pământ, sate izolate. Nu Preşedinte, nu Premier, nu miniştri, nu politicieni printre oamenii loviţi de natură. Ei doar citesc şi se consideră informaţi, văzându-şi liniştiţi de weekend-ul prelungit”, își începe Traian Băsescu, luni, mesajul pe Facebook.

Comandament pentru inundații la Guvern, după ce furtunile au cuprins zeci de localităţi din ţară. Un nou Cod portocaliu de furtuni până marți

 

×
Subiecte în articol: inundatii ironii Klaus Iohannis
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close