Udrea: PDL ar putea adopta culoarea verde în campanie. Mişcarea ecologistă a luat avânt

de Antena3.ro    |    25 Aug 2011   •   18:56
Udrea: PDL ar putea adopta culoarea verde în campanie. Mişcarea ecologistă a luat avânt Foto: Intact Images

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea afirmă că partidul ar putea adopta culoarea verde pentru campania electorală din 2012, informează Mediafax. Udrea a motivat că s-ar alege aceasta culoare pentru că "preocupările oamenilor sunt pentru protecţia mediului", iar "mişcarea ecologistă a prins un avânt extraordinar".
   
Prezentă la Arad, joi, pentru semnarea unor contracte de finanţare, ministrul Turismului a fost întrebat dacă PDL ar putea renunţa la culoarea portocalie în următoarea campanie electorală, ea răspunzând că este posibil acest lucru.
   
"Este posibil să se schimbe culoarea PDL pentru că partidul are nevoie de un moment de început, un nou început care poate însemna şi o nouă imagine, adică un nou brand. Un nou brand poate să însemne o altă culoare?, a spus Udrea.
   
Întrebată ce culoare crede că i s-ar potrivit PDL pentru viitoarea campanie electorală, Elena Udrea a răspuns că partidul va stabili acest lucu în urma unor analize, dar că "este o perioadă în care mişcarea ecologistă a prins un având extraordinar".
   
"Preocupările oamenilor sunt pentru protecţia mediului. Poate fi verde, am folosit foarte mult verde în mai toate campaniile mele, dar, sigur, pot fi alte culori. Şi violet, pentru că la un moment dat era o culoare care ne definea într-o campanie electorală?, a declarat Udrea.
   
Vicepreşedintele PDL a mai fost întrebat dacă un nou început pentru PDL poate să aibă loc cu oamenii vechi, răspunzând că "se poate cu o nouă atitudine".
 
Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, joi, că elementele de identificare ale unui partid sunt numele şi sigla, în timp ce culoarea "ţine de consens şi de o modă" şi a apreciat că PDL are şanse foarte mari să câştige alegerile "fie că e pe verde, portocaliu sau pe roz cu picăţele".

Parteneri
x close