Antena 3 Politică Un vicepreședinte PSD îl contrazice pe Dragnea: Nu cred că asistăm la o lovitură de stat

Un vicepreședinte PSD îl contrazice pe Dragnea: Nu cred că asistăm la o lovitură de stat

23 Ian 2017   •   15:14
Un vicepreședinte PSD îl contrazice pe Dragnea: Nu cred că asistăm la o lovitură de stat

Proiectele privind graţierea şi modificarea Codului Penal "ar trebui prezentate cât mai pe larg şi pe înţelesul tuturor", declară la RFI vicepreşedintele PSD Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi. El nu crede că manifestaţiile din ultimele zile şi participarea preşedintelui Klaus Iohannis la mitingul de duminică din Bucureşti reprezintă un început de lovitură de stat, aşa cum s-a exprimat liderul partidului, Liviu Dragnea, scrie rfi.ro.

Mihai Chirica nu crede în teoria avansată de Liviu Dragnea: "Nu cred că asistăm neapărat la o lovitură de stat. O lovitură de stat în primul rând se programează de cei care vor să preia puterea. În momentul de faţă, nu s-a arătat neapărat o structură care vrea să preia puterea. Prin urmare, e un val de emoţie".

Vicepreşedintele PSD consideră că prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis între manifestanţi "nu a fost potrivită, pentru că nu putea aduce un element de discuţie între să spunem tabere, dacă putem vorbi despre tabere, ci dimpotrivă, a incitat o parte dintre manifestanţi, astfel încât pe acest fond nu se poate ajunge la o exprimare reală a unei democraţii".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close