Antena 3 CNN Politică UPDATE. Şeful SIE, audiat în scurt timp la Parlament

UPDATE. Şeful SIE, audiat în scurt timp la Parlament

UPDATE. Şeful SIE, audiat în scurt timp la Parlament
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Oct 2014   •   13:38
UPDATE 13:35 - Mihăiţă Calimente, şeful comisiei comune de Apărare din Parlament, a confirmat că directorul SIE va fi prezent la ora 14:00, la audieri. 

---

Comisia SIE se reuneşte la ora 14:00, pentru a-l audia pe Silviu Predoiu, actualul şef interimar al serviciului, după demisia lui Teodor Meleşcanu, care candidează pentru funcţia de preşedinte. 

Membrii comisiei comune dintre Camera Deputaţilor şi Senat se reuneşte la ora 14:00 pentru a-l audia pe generalul Silviu Predoiu, cel care conduce interimar SIE, după demisia lui Teodor Meleşcanu. 
 
Această convocare vine în contextul dezvăluirilor făcute de Traian Băsescu, cum că premierul Victor Ponta ar fi fost agent acoperit al SIE în perioada 1997-2001. Parlamentarii îi vor pune întrebări directorului SIE, legat de acea solicitare a preşedintelui către Serviciu, în care acesta a cerut lista ofiţerilor acoperiţi ai SIE. 
 
Comisia trebuie să stabilească dacă preşedintele a încălcat vreo lege, cerând această listă. 
 
Premierul Victor Ponta a explicat că preşedintele încearcă să târască serviciile într-o luptă electorală, lucru care aduce prejudicii de imagine României şi că este foarte bine că serviciile au refuzat să alimenteze acest joc. 
 

×
Subiecte în articol: sedinta urgenta comisie SIE ofiter
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close