Antena 3 CNN Politică USL lansează un nou proiect, intitulat "Guvernul Tinerilor"

USL lansează un nou proiect, intitulat "Guvernul Tinerilor"

USL lansează un nou proiect, intitulat "Guvernul Tinerilor"
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Mai 2013   •   10:45
PSD, PNL şi PC vor strânge, fiecare pentru miniştrii săi, idei ale tinerilor din toată ţara, într-un proiect USL intitulat "Guvernul Tinerilor".
 
“Nu l-am lansat încă, dar îl vom lansa în curând, se numeşte 'Guvernul Tinerilor', este un proiect unde culegem ideile tinerilor din toată ţara, pentru a le transmite miniştrilor şi a forma practic un Guvern cu idei, al tinerilor. Este un proiect al USL-ului. Am împărţit proiectul între miniştrii social-democraţi şi miniştrii liberali, tinerii din PSD vor trimite ideile şi rezolvările problemelor către miniştrii PSD, iar tinerii din PNL vor trimite ideile miniştrilor liberali. De asemenea, este implicat şi Partidul Conservator. Tinerii care nu sunt implicaţi politic vor putea trimite ideile lor miniştrilor independenţi", a declarat în exclusivitate pentru pesurse.ro viceprimarul PSD al sectorului 6, Gabriel Petrea.
 
"Din estimările noatre, probabil că în maxim două săptămâni vom putea să demarăm acest proiect. Orice student care îşi doreşte să trimită o idee pe care o are şi acea idee să ajungă la ministrul de resort, poate face acest lucru înscriindu-se foarte simplu pe un site pe internet", a mai declarat pesedistul pentru pesurse.ro.
 
Întrebat dacă vor apărea şi "miniştri de la tineret", social-democratul a răspuns: "Putem să-i numim. Cele mai bune idei vor fi selectate şi prezentate, tinerii care au trimis aceste idei vor fi chemaţi la Guvern şi putem să-i spunem un 'ministru tânăr".
 

×
Subiecte în articol: USL proiect PSD PNL PC guvern ministri idei internet
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close