Antena 3 CNN Politică Cartea de identitate ar putea fi modificată. USR PLUS propune să nu mai fie trecută adresa de domiciliu

Cartea de identitate ar putea fi modificată. USR PLUS propune să nu mai fie trecută adresa de domiciliu

Vicepreședintele Dan Barna a declarat că USR PLUS va propune în coaliția de guvernare eliminarea adresei de domiciliu de pe cartea de identitate.

Cartea de identitate ar putea fi modificată. USR PLUS propune să nu mai fie trecută adresa de domiciliu
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    22 Iun 2021   •   14:26

Dan Barna a declarat, la finalul ședinței de marți, că USR PLUS va propune colegilor din coaliția de guvernare eliminarea adresei de domiciliu de pe cartea de identitate.

”Un alt element important pe care-l vom discuta la coaliţie şi-l vom propune colegilor noştri este de a nu mai avea, cum este exemplul mai multor state europene, domiciliul pe cartea pe identitate, de a desface această legătură cumva artificială în care identitatea omului este condiţionată de existenţa domiciulului pe respectiva carte de identitate”, a declarat Dan Barna la finalul ședinței de marți. 

Motivul pentru care USR PLUS dorește să facă această modificare este pentru că ”asta ar permite și o participare la vot mult mai flexibilă și mult mai firească”.

×
Subiecte în articol: Dan Barna USR PLUS carte de identitate
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close