Antena 3 CNN Politică Vanghelie: Trebuie să găsim candidatul care să îl calce în picioare pe Băsescu

Vanghelie: Trebuie să găsim candidatul care să îl calce în picioare pe Băsescu

Vanghelie: Trebuie să găsim candidatul care să îl calce în picioare pe Băsescu
Sursa foto: marian vanghelie
11 Mar 2009   •   03:22

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, marţi seară, că neinformarea PSD despre intenţia Ministerului Finanţelor de a scrie CE privind un acord de finanţare ţine de un joc "normal" pentru Traian Băsescu.

Vanghelie a afirmat că a aflat din presă de scrisoarea trimisă Comisiei Europene de Ministerul Finanţelor pentru începerea negocierilor privind contractarea unui împrumut extern.

Întrebat dacă este normal ca PDL să nu informeze PSD de scrisoarea MFP, Vanghelie a răspuns: "Mi se pare normal atât timp cât Traian Băsescu este preşedintele României". El a apreciat că şeful statului "joacă" un meci cu PSD.

"Nu face altceva decât să continue toate meciurile pe care le avea, noi eram singurul partid care nu fusese în coaliţie cu dânsul. Traian Băsescu se joacă la televizor în continuare. Dar jocul din perioada asta se scurge în defavoarea dânsului. Cred că premierul Emil Boc trebuie să îşi intre în prerogative mai bine, iar Traian Băsescu să rămână liniştit la Cotroceni perioada în care mai are de stat acolo", a spus Vanghelie, citat de Mediadax.

El a mai declarat, comentând afirmaţiile făcute, luni seară, de Băsescu, la adresa lui Mircea Geoană, că şeful statului îi întăreşte convingerea că social-democraţii nu au fost deloc agresivi până acum.

"Din punctul meu de vedere, trebuie să găsim candidatul, nu ştiu dacă cu dinţii mai tari, dar pe cel mai potrivit, care nu să îl prindă în dinţi, ci care să îl calce în picioare, în ghilimele vorbind, pentru ca să finalizăm cu jocurile astea la televizor", a spus Vanghelie.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close