Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, apel surprinzător la co-președintele PNL: Nu îți da demisia!

Victor Ponta, apel surprinzător la co-președintele PNL: Nu îți da demisia!

Victor Ponta, apel surprinzător la co-președintele PNL: Nu îți da demisia!
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Iun 2016   •   21:46

Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj ironic la adresa co-președintelui PNL Alina Gorghiu, după publicarea primelor rezultate exit-poll din București care arată că Gabriela Firea a câștigat Primăria Capitalei, iar candidatul PNL a ieșit pe locul trei, cu 14 la sută dintre voturi.

”Dupa doi ani in seara asta e momentul sa fiu generos - Alina , te rog NU ITI DA DEMISIA !!! Ramai la sefia PNL ca ii reprezinti cu adevarat pe cei ramasi acum acolo! Si nu pleca - vrem sa castigam si parlamentarele! Te rog mult Alina, tine-l si pe Perdoiu "to be elected"!!! A fost presedinte, a fost Prim Ministru, a fost acum si Primar General - urmeaza alegeri pentru Secretar General ONU!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Aproximativ 9 milioane de români au ieșit duminică la vot și au votat în cadrul ALEGERILOR LOCALE 2016.

Prezența la vot în BUCUREȘTI a fost cea mai slabă la nivel național: în total au votat aproximativ 600.000 persoane, în proporție de sub 35%.

PRIMELE REZULTATE EXIT-POLL din BUCUREȘTI arată că Primăria Capitalei a fost câștigată de GABRIELA FIREA cu 41%, conform Sociopol.

NICUȘOR DAN a obținut locul al doilea, conform voturilor primite de la alegători, cu 29%.

Pe HARTA ELECTORALĂ puteți de asemenea vedea REZULTATELE din orașele de reședință ale județelor țării, precum și în cele șase sectoare din București. Aceste date vor fi introduse imediat ce vor fi anunțate de Biroul Electoral Central. De la ora 21:00 veți putea vedea PRIMELE REZULTATE EXIT-POLL la ALEGERILE LOCALE din 2016.

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close