Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: NU ne angajăm răspunderea pe legea "Big Brother"

Victor Ponta: NU ne angajăm răspunderea pe legea "Big Brother"

Victor Ponta: NU ne angajăm răspunderea pe legea "Big Brother"
Sursa foto: Foto: independent.ie
15 Ian 2015   •   15:04
Premierul Victor Ponta a declarat, în urmă cu puţin timp, că Guvernul pe care îl conduce nu îşi asuma răspunderea pe legea Big Brother. 
 
Varianta asumării răspunderii a fost înaintată de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi respinsă ferm de premier. 
 
Ştire în curs de actualizare.

---

Guvernul şi-ar putea angaja răspundere pe legea "Big Brother", cerută insistent de americani. Valeriu Zgonea a declarat, în urmă cu puţin timp, că legea va fi discutată în CSAT
 
Corespondentul Antena 3, Andreea Dumitrache, a explicat: 
 
"Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a spus că şi angajarea răspunderii de către Guvern pentru această lege este o variantă, însă nu s-a stabilti ce formulă va urma Guvernul. În CSAT se vor stabili principiile după care va fi făcută această lege, după care, cei din Guvern vor vedea dacă vor merge pe o procedură parlamentară sau prin asumarea răspunderii a guvernului."
 
"Este aşteptată decizia CCR pentru că judecătorii se vor pronunţa pe această lege pe 21 ianuarie şi, spunea Zgonea, că totul trebuie făcut repede, pentru că este o lege pe care au cerut-o şi americanii şi până la finele lunii februarie, această lege să fie dezbătută şi adoptată în ambele camere", a explicat Andreea Dumitrache. 
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close