Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Vom merge la votul de învestitură pentru Guvernul Cîțu, dar nu îl susținem

Victor Ponta: Vom merge la votul de învestitură pentru Guvernul Cîțu, dar nu îl susținem

Victor Ponta, liderul Pro România, a precizat luni că cei din partidul pe care îl reprezintă vor fi prezenți la votul pentru învestirea Guvernului Cîțu, însă nu îl vor susține.

Victor Ponta: Vom merge la votul de învestitură pentru Guvernul Cîțu, dar nu îl susținem
02 Mar 2020   •   21:04

"Le-am spus ceea ce cred că se aşteptau şi anume, pe de o parte, că vom fi prezenţi şi la comisii - acolo unde miniştrii se prezintă bine îi sprijinim, unde miniştrii se prezintă rău vom vota împotriva lor, cum am făcut şi la precedentele voturi, iar la votul pentru învestire vom fi prezenţi, noi suntem în Opoziţie, nu susţinem Guvernul, dar considerăm că România are nevoie de un guvern stabil în faţa celor trei crize: criza legată de epidemia de coronavirus, criza legată de migranţii de la graniţa Turciei cu Bulgaria şi Grecia şi criza legată de procedura de deficit excesiv pornită de Comisia Europeană. 

Ar trebui să nu adăugăm şi o a patra criză şi anume România fără guvern încă 100 de zile de acum încolo. Ei au cele 240 de voturi pe care le-au avut în noiembrie tot fără noi. Dacă se prezintă toţi la vot şi se ţin de cuvânt, vom avea guvern, iar noi rămânem în Opoziţie. Fac lucruri bune îi sprijinim, fac lucruri rele îi criticăm. (...) În faţa a trei crize să nu te răzgândeşti şi să o ţii cu a patra criză mi se pare o mare greşeală", a afirmat Ponta, la Parlament.
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta PRO România
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close