Antena 3 CNN Război în Israel Israelul, atacat dur din nord cu rachetele teroriştilor. Echipa Antena 3 CNN, surprinsă de bombardamente la Şderot

Israelul, atacat dur din nord cu rachetele teroriştilor. Echipa Antena 3 CNN, surprinsă de bombardamente la Şderot

Echipa Antena 3 CNN în Israel a fost surprinsa de bombardamentele lansate de terorişti la granița cu Fâșia Gaza.  

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Oct 2023   •   16:48

După vizita președintelui Joe Biden, care a avut loc pe timpul zilei de ieri, se așteaptă din clipă în clipă să aibă loc o operațiune terestră. Este a doar o chestiune de timp. 

Toate informațiile care sunt culese din drone și avioane de spionaj, care fotografiază anumite zone de pe teritoriul Fâșiei Gaza, sunt strict legate de intervenția totala terestră care va avea loc în Gaza.

Nimeni nu știe când va fi dat ordinul ca trupele militare să intre în Gaza. Lumea spune că militarii au nevoie de o pregătire specială. Când toți militarii vor fi pregătiți, se va da ordinul te invazie totală terestră, cu lovituri din aer și de pe mare spre interiorul Fâșiei Gaza. Între timp, au loc schimburi de lovituri. 

Citește și: "Ardeți totul! Transformați Neukoelln în Gaza!" | Zeci de polițiști răniți la Berlin, după un miting masiv al arabilor și musulmanilor din capitala germană

În timpul transmisiunii, echipa Antena 3 CNN a fost surprinsă de un bombardament la Şderot și s-a retras în cel mai apropiat buncăr de locul în care avea loc transmisiunea. S-au auzit lovituri de interceptare a rachetelor care au fost date. 

Jurnaliștii au doar zece secunde la dispoziție pentru a se retrage într-un loc sigur din momentul în care se dă alarma. 

×
Subiecte în articol: Război în Israel
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close