Antena 3 CNN Război în Israel Mesajul emoţionant al medicului palestinian Amin Zahra, stabilit în România: "Aș fi vrut sa îi pot strânge în brațe, să îi liniștesc, însă drumul către ei este închis"

Mesajul emoţionant al medicului palestinian Amin Zahra, stabilit în România: "Aș fi vrut sa îi pot strânge în brațe, să îi liniștesc, însă drumul către ei este închis"

Medicul palestinian Amin Zahra, stabilit în România, a transmis un mesaj emoționat către familia sa care trăiește în Israel: "Este ziua în care eu aș fi vrut sa îi pot strânge în brațe, să îi liniștesc, să îi iau de mână, însă drumul către ei este închis".

Mesajul emoţionant al medicului palestinian Amin Zahra, stabilit în România: "Aș fi vrut sa îi pot strânge în brațe, să îi liniștesc, însă drumul către ei este închis"
Sursa foto: Facebook/Amin Zahra
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Oct 2023   •   13:12

Medicul Amin Zahra s-a născut în Ierusalim și a venit la studii în România, în urmă cu 13 ani. A studiat Facultatea de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeş” din Timișoara, iar în prezent este medic Specialist Anestezie si Terapie Intensivă a Spitalul Județean Brașov. De trei ani, Amin Zahra a obținut cetățenia română. 

„Atunci când venim pe lume, flămânzi și goi, în brațele mamei ne găsim alinarea. Atunci când învățăm să mergem, tata ne ia de mână și ne arată lumea.

Atunci când se încinge joaca, împreună cu fratele suntem cea mai tare echipă. Iar când viața e rea și nedreaptă sora ne mângâie pe creștet și ne strânge în brațe.

Astăzi este ziua în care eu aș fi vrut sa îi pot strânge în brațe, să îi liniștesc, să îi iau de mână și să le mulțumesc pentru că m-au primit în viața lor, m-au iubit și m-au ghidat în aceasta călătorie, însă drumul către ei este închis sau îmi este interzis?!”, este mesajul postat de medicul Amin Zahra.

Citeşte şi: Mircea Coşea, despre scumpirile care îi aşteaptă pe români, în urma războiului din Israel: "Preţul la carburant va creşte. Asta e sigur"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În continuare, medicul mai spune că legătura spirituală este mai puternică decât orice.

„Viața îți poate închide calea, însă nu și sufletul, îți poate bloca oportunitățile, însă nu și inima, îți poate distruge liniștea, dar nu și credința, spune o vorbă, dar între aceste două limite există ei, acei oameni care au fost lângă mine mereu și datorită cărora eu astăzi sunt aici.

Vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot, familia mea minunată!”, a transmis dr. Amin Zahra.

Citeşte şi: Noi mărturii cutremurătoare din Fâșia Gaza: "Există un gol în inima mea. Vreau să plâng pentru băieţelul meu!"

Într-un alt mesaj postat pe pagina sa de Facebook, medicul susține că, în acest moment, cea mai mare bucurie pe care o are este „telefonul pe care îl dau acasă, iar cei dragi îmi spun că sunt bine”.

„Bucuriile vieții sunt subiective și diferă de la o persoană la alta, pentru mine în acest moment  este telefonul pe care îl dau acasă, iar cei dragi îmi spun că sunt bine!

Mi-aș dori mai mult, mi-aș dori să putem să petrecem timp împreună, dar acest lucru nu este posibil!”, a transmis dr. Amin Zahra.

Atunci când venim pe lume, flamânzi și goi, în brațele mamei ne găsim alinarea. Atunci când invățăm să mergem, tata...

Publicată de Amin Zahra pe Luni, 30 octombrie 2023

×
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close