Antena 3 CNN Show Alexandru Arșinel, din nou pe patul de spital. Momente de cumpănă pentru maestru

Alexandru Arșinel, din nou pe patul de spital. Momente de cumpănă pentru maestru

Maestrul Alexandru Arşinel suferă din nou pe un pat de spital.

Alexandru Arșinel, din nou pe patul de spital. Momente de cumpănă pentru maestru
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    17 Noi 2021   •   08:53

După ce a trecut prin multe şi grele încercări în ultima vreme, marele actor se pregătește de două operații pe inimă, dintre care una pe cord deschis la o clinică privată, a spus maestrul în exclusivitate pentru Antena 3.

Directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" din București a mai avut probleme serioase de sănătate în trecut.

A trecut printr-o infecție cu SARS-Cov 2 şi i-a fost transplantat şi un rinichi.

Maestrul, în vârstă de 82 de ani, se declară trist din cauza faptului că nu va participa, pe 23 noiembrie, la parastasul de patru ani al fostei sale partenere de scenă, inegalabila actriță Stela Popescu.

"Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!", a mai spus îndrăgitul actor.

A ajuns la urgențe și cu două luni de zile în urmă

Și la începutul lunii septembrie Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital, acuzând o stare de slăbiciune mare. Marele actor trecuse recent prin infecția cu SARS CoV-2 și se pare că organismul său nu apucase să se recupereze după boală. 

„Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție.

Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact. Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult.

Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum. Asta este viața, ce să îi facem. Mi-aș dori să nu se facă tam-tam pe subiectul acesta. Este o problemă strict ce mă privește pe mine și pe familia mea și cam atât”, declara, la acel moment, Alexandru Arșinel.

În luna mai a fost internat pentru COVID

La începutul lunii mai, Alexandru Arșinel a fost externat de la Institutul „Matei Balș” din București, unde fusese internat timp de trei săptămâni, după ce s-a infectat cu COVID-19 la două luni după vaccin.

Reamintim că atât Alexandru Arșinel cât și soția lui au fost depistați pozitiv pentru COVID-19, pe 20 aprilie, la două luni după ce s-au vaccinat. În luna ianuarie, actorul a făcut prima doză de vaccin de la Pfizer, iar în data de 10 februarie a primit rapelul.

×
Subiecte în articol: Alexandru Arsinel
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close