Antena 3 CNN Show Un american a devenit viral pe TikTok cu o melodie în română despre sarmale, mici și cârnăciori: "Mamă, ce buni sunt micii voștri!"

Un american a devenit viral pe TikTok cu o melodie în română despre sarmale, mici și cârnăciori: "Mamă, ce buni sunt micii voștri!"

Ben David, un muzician american foarte talentat, cunoscut sub numele de Itay Benda pe Tik Tok și pe Instagram, a compus o variantă proprie a hitului Era - Ameno. Versurile conțin unele dintre cele mai cunoscute și apreciate feluri de mâncare românești.

Un american a devenit viral pe TikTok cu o melodie în română despre sarmale, mici și cârnăciori: "Mamă, ce buni sunt micii voștri!"
de Gabriel Dano    |    08 Iun 2022   •   18:29

"Ce faci, boss?" - așa își începe "reprezentația" artistul!

"Sarmale, mămăligă, bericică, sarmale/

Aoleo, aoleo, mâncare, mâncare, o, sarmale/

Acolo, alimente, cârnăciori, acolo/

Slănine, slănine, clătite, clătite, o acolo", sunt versurile cântecului care a devenit viral pe Tik Tok.

Clipul a fost postat în urmă cu câteva zile, dar a adunat deja aproape 200.000 de aprecieri și peste 4.500 de comentarii.

"Vorbeste română mul mai bine decât alții", "Aia cu 'ci faci, boss', a rupt", "Nu îmi vine să cred că nu e român la ce accent are", " Boss felicitări!!? Ești fenomen", sunt doar câteva dintre mesajele de apreciere de la internauții români.

@itaybenda Reply to @andrew.jackson1997 dorime - Romanian version #dorime #ameno #fyp #viral #romania #romenian #virale #רומנים #multilingual #funny #actor #impressions ♬ original sound - Itay Benda

 

×
Subiecte în articol: sarmale mici
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close