Antena 3 CNN Show Aurel Pădureanu se luptă pentru ultima dorință a Corneliei Catanga: "Dacă nu reușesc, plec din țară"

Aurel Pădureanu se luptă pentru ultima dorință a Corneliei Catanga: "Dacă nu reușesc, plec din țară"

Deşi a murit în luna martie a acestui an, ultima dorinţă a Corneliei Catanga încă nu a fost dusă la îndeplinire. Soţul său, Aurel Pădureanu încă se luptă să realizeze ultimul vis al artistei.

Aurel Pădureanu se luptă pentru ultima dorință a Corneliei Catanga: "Dacă nu reușesc, plec din țară"
de Alexandra Dima    |    17 Noi 2021   •   09:21

Înainte de a părăsi această lume, Cornelia Catanga i-a transmis soțului ei că vrea să fie înmormântată într-un cavou, nu în pământ, așa cum se face de regulă. La mai bine de 8 luni de la deces, Aurel Pădureanu își reproșează zilnic că nu a reușit să îndeplinească acea ultimă dorință a femeii pe care a iubit-o. Şi asta deoarece potrivit normelor în vigoare, trebuie să treacă un an de la înmormântare pentru a se putea schimba locul de veci.

Solista de muzică lăutărească a lăsat cu limbă de moarte felul în care vrea să-și doarmă somnul de veci, doar că familia ei nu a reușit încă să-i respecte dorința. 

„Încă nu am încercat, pentru că nu a trecut un an de când a murit. Vreau ca atunci când împlinește un an să încerc, dacă e posibil, pentru că a murit cum a murit, să-i îndeplinesc dorința. Pentru că dorința ei a fost să n-o bag în pământ. Să fie cimentat mormântul, să fie un cavou. Asta e dorința mea supremă și a ei, că a lăsat-o cu limbă de moarte”, a declarat soțul Corneliei Catanga, pentru Cancan.ro.

"Am fost forţat de sistem să o îngrop imediat"

Aurel Pădureanu a mai precizat că dacă autoritățile nu îi vor permite să își ducă până la capăt promisiunea față de cea care i-a fost soţie, atunci îi va blestema pe toți cei care îl vor împiedica și pleca din țară, împreună cu fiul lui.

„După ce că a fost înmormântată de sistem cum a fost, a fost băgată în pământ forțat…Nu am dreptul să fac un cavou? Dacă nu mi se aprobă asta, deși nu știu acum cum se procedează, o să plec din țară și eu, și copilul meu și îi blestem pe toți care au băgat-o în pământ să pățească și ei ce am pățit eu cu nevasta mea.

Vreau doar un cavou, acolo, să cimenteze pe lângă ea, nu vreau s-o scot. A fost dorința ei. Să nu fie băgată în groapă, că spunea că ‘Mie mi-e frică și de o gânganie’. Și uite că a ajuns să fie băgată în groapă forțat, pentru că dacă eram lăsat atunci, în perioada aia, două zile ca să stau liniștit, să n-o îngrop de urgență, poate reușeam să-i fac cavoul. Dar am fost forțat de oameni, de sistem, s-o îngrop imediat”, a mai spus Aurel Pădureanu.

×
Subiecte în articol: Cornelia Catanga Aurel Pădureanu
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close