Antena 3 CNN Show Constantin Enceanu, mesaj dureros pentru Petrică Mîțu Stoian, în ziua în care ar fi împlinit 62 de ani

Constantin Enceanu, mesaj dureros pentru Petrică Mîțu Stoian, în ziua în care ar fi împlinit 62 de ani

Deși a trecut aproape un an de la moartea fulgerătoare a lui Petrică Mîțu Stoian, prietenul său de o viață Constantin Enceanu încă este marcat.

Constantin Enceanu, mesaj dureros pentru Petrică Mîțu Stoian, în ziua în care ar fi împlinit 62 de ani
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    19 Sep 2022   •   21:47

Și asta pentru că, dincolo de scenă, Constantin Enceanu și Petrică Mîțu Stoian au împărțit o mulțime de momente frumoase care i-au apropiat mult.

Pe 18 septembrie, Petrică Mîțu Stoian ar fi împlinit 62 de ani, iar prietenul său Constantin Enceanu și-a făcut timp pentru a-și vizita ”fratele” la mormânt în memoria aniversărilor pe care le-au petrecut împreună ani la rând.

Cei doi artiști au avut multe spectacole împreună, iar relația lor de prietene s-a sudat atât de tare încât, la un moment dat, Constantin Enceanu a afirmat că este mai apropiat de ”fratele” Mîțu decât de propria soră.
„Îl sunam de fiecare dată la ora 9 dimineața și îi uram sănătate, să se bucure de succes cel puțin până la 100 de ani. Vreau să ajung la el să stau câteva minute, să încerc să stau de vorbă cu el măcar cu gândul.

Poate reușește să-mi transmită ceva de acolo, eu să-i spun ce este aici și cât de regretat este de lume. Eu nu m-am înțeles bine cu sora mea cum m-am înțeles cu Petre. Mi-aș dori să fie cât mai multe prietenii așa cum a fost între mine și Petre. Cred că lumea ar fi mai bună”, a declarat Constantin Enceanu pentru starpopular.ro.

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close