Antena 3 CNN Show Delia, mai sinceră ca niciodată! Dezvăluirea făcută de cântăreață

Delia, mai sinceră ca niciodată! Dezvăluirea făcută de cântăreață

Delia, mai sinceră ca niciodată! Dezvăluirea făcută de cântăreață
Sursa foto: Foto: Facebook
23 Sep 2016   •   12:20

Are o carieră de invidiat, un soţ care o iubeşte la nebunie şi pare că are viaţa la care a visat! Delia a dezvăluit de curând care e cea mai mare dorinţă a sa şi cum a făcut ca ea să devină realitate.

Artista a mărturisit în cadrul unui interviu acordat emisiunii "Star Matinal" că îşi trăieşte visul din copilărie şi că asta a fost ce şi-a dorit încă de pe vremea când era doar o copilă.

"Om mare. Făceam show-uri de televiziune de când eram mică în faţa blocului, cu copiii. Îi puneam, eram regizori, le dădeam roluri, era o întreagă problemă, era isterie. Nu ştiam eu ce ştiu acum, dar ştiam că dorinţele mele sunt în zona asta şi acţionam instinctiv. Adică, nu mi-am... a fost aşa natural. Nu depun efort. Vine cu trecerea anilor, cumva. Cu trecerea timpului se întâmplă transformările. Nu mi-am propus să mă transform. Eu acum vin de pe platourile de la XFactor. Suntem în etapa bootcamp. Suntem în fibrilaţii, în emoţii, în tensiuni, dramă şi adrenalină. Audiţiile au fot ce au fost dar botcamp-ul", a declarat Delia pentru "Star Matinal", de la Antena Stars.

 

 

×
Subiecte în articol: Delia
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close