Antena 3 CNN Show Cum arată fiica Loredanei Groza. Tânăra tocmai a împlinit 23 de ani și seamănă leit cu mama sa

Cum arată fiica Loredanei Groza. Tânăra tocmai a împlinit 23 de ani și seamănă leit cu mama sa

Elena, fiica Loredanei Groza, a împlinit frumoasa vârstă de 23 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de celebra artistă prin intermediul rețelelor de socializare.

Cum arată fiica Loredanei Groza. Tânăra tocmai a împlinit 23 de ani și seamănă leit cu mama sa
de Gabriel Dano    |    14 Iul 2021   •   18:38

Amândouă poartă rochii de plajă, semn că se bucuă de o nouă vacanță. Totodată, Loredana Groza a avut și o urare specială pentru Elena.

„La mulți ani, Elena, puiul meu drag! Happy Birthday, my baby! Mulțumesc pentru toată iubirea ta necondiționată, dar și pentru ajutorul de zi de zi pentru a deveni o mamă mai bună. Toate dorințele tale să devină realitate. Mama te iubește”, a notat Loredana Groza astăzi pe rețelele de socializare, potrivit Cancan.

Într-un interviu recent, dat revistei VIVA!, Loredana Groza vorbea despre relația pe care o are cu fiica sa, Elena. Cele două sunt foarte apropiate.

„Trăiesc alături de Elena viața ei, dar și viața mea de mamă. Descopăr prin ea lucruri noi despre cum generația ei folosește tehnologia sau ce muzici ascultă… Descopăr iubirea prin ochii ei, dar cred că e important să aibă alegerile ei, să descopere lumea în felul ei.”, a declarat cântăreața.

„E o bucurie să împart cu ea o parte importantă din ce mi se întâmplă și să folosim timpul pe care-l avem – când nu sunt pe scenă sau cu alte obligații profesionale – cât mai plin.

Ne plac excursiile și experiențele pe care le descoperim în lumea întreagă. Cred că e un avantaj pentru generația ei că trăiește într-o lume liberă, în care poate vizita orice țară și poate simți diversitatea altor culturi. Generația ei este mai tolerantă și mai deschisă.”, a mai adăugat Loredana.

×
Subiecte în articol: Loredana Groza
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close