Antena 3 CNN Show Showbiz Actriţa Brittany Murphy a murit, la numai 32 de ani

Actriţa Brittany Murphy a murit, la numai 32 de ani

Actriţa Brittany Murphy a murit, la numai 32 de ani
Sursa foto: Brittany Murphy
21 Dec 2009   •   12:03

Doliu în lumea cinematografiei mondiale. Actriţa Brittany Murphy, cunoscută pentru rolurile din "8 Mile" sau "Girl, Interrupted", a încetat din viaţă, în urma unui stop cardiac. Avea doar 32 de ani. Moartea actriţei ridică şi câteva semne de întrebare. Mai întâi, soţul actriţei refuză ca trupul lui Brittany să fie supus unei autopsii. Apoi, medicii nu au oferit nicio explicaţie legată de ce anume i-ar fi provocat stopul cardiac. Între timp, fanii vedetei sunt în stare de şoc.

Oficial, actriţa Brittany Murphy a murit în urma unui stop cardiac. Ce anume i-a provocat tinerei atacul de cord rămâne însă în continuare un mister, pentru că soţul actriţei, Simon Monjack, a refuzat ca trupul soţiei sale să fie supus unei autopsii. Potrivit site-ului TMZ.com, mama actriţei, Sharon Murphy, ar fi declarat că tânăra suferea de diabet. În casa actriţei au fost găsite numeroase medicamente prescrise de medic pentru a trata simptome de gripă şi o cantitate considerabilă de vomă.

Din informaţiile de până acum, Sharon Murphy a fost cea care şi-a găsit fiica leşinată în baie. Ea a fost cea care l-a alertat pe soţul lui Brittany. Acesta a sunat la numărul de urgenţă, însă eforturile medicilor sosiţi la locuinţa cuplului au fost zadarnice. Viaţa actriţei nu a mai putut fi salvată. Decesul a fost pronunţat la centrul medical Cedars-Sinai.

Departamentul de Poliţie din Los Angeles a lansat o investigaţie în cazul morţii lui Brittany Murphy. Mai multe informaţii se vor afla în cursul zilei de azi luni, pentru că o autopsie va avea loc, în ciuda refuzului soţului.

Brittany Murphy era cunoscută publicului pentru rolurile din mai multe producţii de succes. De altfel, Brittany şi-a început cariera la doar nouă ani, când a primit primul rol în muzicalul "Les Misérables". La 13 ani semna primul contract cu un impresar. Un an mai târziu, a primit primul rol la Hollywood, în serialul Drexell's Class. Printre peliculele care au făcut-o însă faimoasă se numără "Clueless", "Girl, Interrupted", "Sin City" sau "8 Mile", unde a jucat alături de Eminem.

Brittany Murphy era considerată una dintre cele mai sexy staruri. În 2006, a fost inclusă în topul FHM al celor mai sexy femei din lume.



Antena 3

×
Subiecte în articol: stop cardiac
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close