Antena 3 Show Showbiz Adevărul despre ce i s-a întâmplat cu adevărat lui Florin Salam în Milano. Răsturnare totală de situație

Adevărul despre ce i s-a întâmplat cu adevărat lui Florin Salam în Milano. Răsturnare totală de situație

30 Oct 2018   •   23:18
Adevărul despre ce i s-a întâmplat cu adevărat lui Florin Salam în Milano. Răsturnare totală de situație

Scandalul în care a fost implicat Florin Salam la o nuntă de la Milano ar fi fost mult exagerat, susține Florin Arabu′. Acesta din urmă s-a întâlnit cu artistul după scandalul de la nuntă și a dat detalii despre cursul evenimentelor celor de la spynews.ro.

„Locuiesc în Milano, am o afacere aici, un restaurant românesc şi o firmă de pază, de mai mulți ani. Voiam să vă spun că eu nu sunt omul nimănui (cum s-a scris că eu aș fi omul lui Costel Corduneanu), nu am nicio legătură așa cum a speculat presă. În legătură cu Florin Salam, vă pot spune că ne cunoaștem de mulți ani și suntem foarte buni  prieteni.

Florin m-a sunat sâmbătă seară că a avut loc un mic incident și eu m-am dus după el la hotel, mi-a povestit cum s-a întâmplat, după care am venit la mine la restaurant. (...) Florin Salam nu a fost sechestrat de nimeni și nici bătut, (a fost doar atins) tot scandalul ăsta l-a provocat Mircea Nebunu în sensul că a fost o invenție de-a lui! Florin Salam este prietenul meu și m-am dus să-l ajut fără nici o obligație sau pus de cineva, efectiv prietenește”, a spus Florin Arabu’.

 

×
Subiecte în articol: florin salam Răsturnare de situație

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close