Antena 3 CNN Show Showbiz Amalia, fosta soție a lui Ilie Năstase, sare în apărarea sa: „Nu încercați să îl faceți băiat cuminte. Nu a reușit nimeni”

Amalia, fosta soție a lui Ilie Năstase, sare în apărarea sa: „Nu încercați să îl faceți băiat cuminte. Nu a reușit nimeni”

Amalia, fosta soție a lui Ilie Năstase, sare în apărarea sa: „Nu încercați să îl faceți băiat cuminte. Nu a reușit nimeni”
25 Apr 2017   •   18:40

Dacă actuala soție i-a luat apărarea lui Ilie Năstase, în scandalul provocat de fostul jucător de tenis la Fed Cup, acum a venit rândul Amaliei, fosta parteneră de viață, să îl apere.

”Doar dacă nu vă supărați, lăsați-l pe Ilie să vorbească despre tenis. Dacă nu ați jucat de 3 ori finala de Cupa Davis, stați puțin jos. Și nu încercați să îl faceți băiat cuminte. Nu a reușit nimeni. Mulțumesc”, a scris duminică Amalia pe pagina personală de Facebook.

”Nu l-am apărat pe Ilie din loialitate, ci pentru că știu exact ce a gândit și de ce i-a sărit muștarul. Nu e deloc OK că a înjurat așa. Și aș fi vrut să nu fie așa, dar pe de altă parte Ilie este persoana care a determinat inventarea multora dintre regulile de comportament pe teren, nu o să îl schimbe nimeni la 70 de ani să nu mai spună «what's your fucking problem». Toți moraliștii care îl ceartă vorbesc de mii de ori mai urât cu semenii lor de pe la circa financiară, dar nefiind cunoscuți, scapă fără mustrări. Ce s-a întâmplat la Fed Cup a fost o instigare de la începutul venirii lor aici. Au stat toți jurnaliștii de scandal călare pe Ilie până când au găsit ceva de care să se agațe”, a comentat ulterior Amalia într-o intervenție, potrivit Click.

×
Subiecte în articol: Amalia Nastase Ilie Nastase Brigitte Sfat
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close