Antena 3 CNN Show Showbiz Amy Winehouse, din nou în vizorul poliţiei. Cântăreaţa l-a agresat pe directorul unui teatru

Amy Winehouse, din nou în vizorul poliţiei. Cântăreaţa l-a agresat pe directorul unui teatru

Amy Winehouse, din nou în vizorul poliţiei. Cântăreaţa l-a agresat pe directorul unui teatru
21 Dec 2009   •   20:43

Amy Winehouse ar putea fi anchetată din nou de poliţia britanică după ce l-a lovit pe directorul unui teatru de pantomimă dintr-o suburbie a Londrei, şi i-a agresat verbal pe actorii instituţiei, transmite dailymail.co.uk.

Cântăreaţa britanică a întrerupt piesa "Cenuşăreasa", pusă în scenă de teatrul din oraşul Milton Keynes din suburbia Londrei, Buckinghamshire, potrivit surselor citate de publicaţia britanică.

?Atenţie, e chiar în spatele tău! [...] Las-o pe Cenuşăreasa, Prinţule! Ia-mă pe mine de soţie!?, a exclamat Winehouse şocând audienţa formată din părinţi şi copii. Pe cele două surori ale Cenuşăresei le-a numit ?căţele?, conform publicaţiei The Sun. Apoi, Amy Winehouse l-a tras de păr, apoi l-a lovit în figură şi în zona testiculelor pe directorul teatrului, Richard Pound.

Reprezentanţii poliţiei britanice au fost chemaţi la faţa locului, lucru confirmat chiar de un purtător de cuvânt al autorităţilor. Forţele de ordine au fost alertate ca urmare a unei agresiuni asupra unui bărbat în vârstă de 27 de ani. Poliţia britanică nu a arestat pe nimeni în acest caz însă a demarat o anchetă.

În ultimii trei ani Winehouse s-a aflat în centrul atenţiei presei britanice nu pentru muzica sa, ci pentru scandalurile pe care le-a provocat. Ea s-a luptat cu dependenţa de droguri şi de alcool, care i-au cauzat numeroase probleme de sănătate. Ultimul album al cântăreţei Amy Winehouse, ?Back to black?, lansat acum trei ani, s-a vândut în peste 10 milioane de exemplare. Albumul a fost premiat cu cinci premii Grammy.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Amy Winehouse
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close