Antena 3 Show Showbiz Bono militează pentru drepturile romilor la preşedinţia Franţei (VIDEO)

Bono militează pentru drepturile romilor la preşedinţia Franţei (VIDEO)

18 Sep 2010   •   13:16
Bono militează pentru drepturile romilor la preşedinţia Franţei (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3

Romii au un aliat de nădejde în lumea vedetelor. În urma unei întâlniri cu preşedintele francez, solistul formaţiei U2 - Bono - a declarat că nu este de acord cu deportarea romilor. Deşi nu a vrut să condamne în mod deschis deportările, Bono a spus că lucrurile sunt destul de clare având în vedere calitatea sa de membru al Amnesty International.

Problema romilor îl preocupă şi pe solistul formaţiei U2, Bono. Cunoscut militant pentru drepturile omului, Bono s-a întâlnit la Palatul Elysee cu preşedintele Fraţei, Nicolas Sarkozy. Se pare că cei doi au discutat şi despre problema romilor.

"De fapt, nu vreau să vorbesc despre asta, pentru că dacă o să o fac, este singurul lucur pe care îl veţi da la televizor. Şi vreau să vorbesc despre sărăcia din lumea. Dar sunt membru al Amnesty International şi asta spune foarte clar care sunt sentimentele mele despre această problemă", a declarat Bono.

Iar poziţia Amnesty International este foarte clară. Organizaţia pentru drepturile omului a cerut în nenumărate rânduri Franţei să renunţe la deportările romilor.

Bono este unul dintre cei mai cunoscuţi şi influenţi activişti pentru drepturile omului. Aproape în fiecare ţară unde susţine concerte, artistul nu pierde ocazia să se întâlnească cu liderii lumii pentru a le cere ajutorul în eradicarea sărăciei şi în lupta împotriva infectării cu virusul HIV.Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close