Antena 3 CNN Show Showbiz Cine este, de fapt, Ilinca Băcilă, câştigătoarea finalei naţionale a Eurovision

Cine este, de fapt, Ilinca Băcilă, câştigătoarea finalei naţionale a Eurovision

Cine este, de fapt, Ilinca Băcilă, câştigătoarea finalei naţionale a Eurovision
Sursa foto: foto: Facebook
06 Mar 2017   •   10:15

Eurovision 2017 România și-a desemnat câștigătorii! România va fi reprezentată la Eurovision 2017, în Kiev, de Ilinca și Alex Florea, cu melodia „Yodel it!”.

Tânăra Ilinca Băcilă provine dintr-o familie muzicală, dar nu a dovedit iniţial nicio înclinaţie spre muzică. Artista care a impresionat cu „yodelling-ul” în mai multe show-uri muzicale şi a „rupt gura târgului” alături de Alex Florea la selecţia naţională Eurovision a mărturisit că ascultă alte genuri muzicale decât cele pe care le interpretează.


Artista în vârstă de doar 18 ani – anul acesta are BAC-ul, a vorbit în mai multe intervenţii în presă despre începuturile ei muzicale, mărturisind că a avut nevoie de „pile” pentru a fi admisă la Şcoala de muzică, în condiţiile în care era afonă. Mai mult, ea susţine că era chiar „disfonică”, în sensul că nu i se uneau corzile vocale.
Cum şi-a început cariera

„Când eram mică, înainte să merg la şcoală eram afonă, total. Părinţii mei ambii sunt muzicieni şi le era un pic ruşine cu mine, fată de muzicieni şi nu aveam voce şi ureche muzicală. Au vrut să mă dea şcoala de muzică şi m-au dus; mama mea lucra acolo, era profesoară, lucra acolo şi trebuia să dau un test, de care eu nu am trecut, fiind afonă'', a spus tânară.

Continuarea, pe monitorulcj.ro.

 

×
Subiecte în articol: Eurovision 2017
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close