x close

De ce a fost interzisă Ileana Ciuculete la TVR! Care este motivul

16 Mar 2017   •   11:23
De ce a fost interzisă Ileana Ciuculete la TVR! Care este motivul

Ileana Ciuculete a fost o artista iubita, iar aparitiile sale de la TV au fost mereu apreciate. Sunt insa multi ani de cand artista de muzica populara nu a mai aparut la tvr-45422.html">TVR. Ea ar fi avut un scandal cu realizatoarea de la tvr-45422.html">TVR1 Iuliana Tudor, dupa ce aceasta ar fi spus ca  nu o invita in emisiunea sa pentru ca “a aparut cu poalele usor ridicate”.

In urma cu cativa ani, Ileana Ciuculete povestea suparata ca realizatoarea tvr-45422.html">TVR ar fi spus asta chiar intr-o emisiune.

 “In cadrul unei emisiuni in care a fost invitata alaturi de Benone Sinulescu, Iuliana Tudor a facut la adresa mea o afirmatie jignitoare, anume ca eu as fi o interpreta de muzica populara care, citez, "isi pune poalele-n cap". Adica eu nu pot fi invitata in emisiunea ei de la tvr-45422.html">TVR, spunea ea, pentru ca acolo vin numai solisti de muzica populara care au costume populare si atitudine impecabile. Nu stiu la ce s-a referit. Eu am o fotografie pe un album de-al meu in care stau cu picioarele intr-un parau si in care, firesc, am partea de jos a costumului popular usor ridicata, nici pana la genunchi. Daca Iuliana Tudor considera ca astfel mi-am pus eu poalele-n cap, o anunt ca o voi da in judecata pentru insulta si prejudicii morale“, marturisea solista acum ceva timp pentru revista VIP.

Citeşte mai multe despre:

Ileana Ciuculete TVR Iuliana Tudor scandal tv
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati