Antena 3 CNN Show Showbiz Delia îi răspunde mamei sale la cea mai delicată întrebare. Artista a început să plângă în fața blondelor

Delia îi răspunde mamei sale la cea mai delicată întrebare. Artista a început să plângă în fața blondelor

Delia îi răspunde mamei sale la cea mai delicată întrebare. Artista a început să plângă în fața blondelor
Sursa foto: Foto:.facebook.com/OfficialDelia
25 Feb 2016   •   00:17
Delia a fost provocată de blondele lui Dan Negru, de la emisiunea ”Te pui cu blondele”, să-i răspundă mamei sale la cele mai delicate întrebări.

Pe ritmurile hitului ”Da, mamă”, artista a fost întrebată de o concurentă care e răspunsul la cea mai delicată întrebare pe care mama ei i-a adresat-o. Frumoasa blondă a explicat că are o relație extraordinară cu cea care i-a dat viață și că într-o relație de tipul mamă-fiică nu ar trebui să existe aspecte care să nu poată fi abordate sau lămurite.

Cea care i-a dat dreptate a fost însăși mama ei, care a fost invitata-surpriză a emisiunii. Un moment emoționant, în care Delia nu și-a mai stăpânit lacrimile. De altfel, de fiecare dată artista și-a arătat dragostea față de mama ei.

Femeia a confirmat că își cunoaște foarte bine fiica. Deliei i-au fost totuși adresate două întrebări, deși mama ei știa răspunsurile și de acesată dată. ”Câte țigări fumează pe zi?” și „Când va avea primul copil?”.
Sursa: Antena 1
 

×
Subiecte în articol: Delia
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close