Antena 3 Show Showbiz Delia: „Îmi vine să intru în pământ de rușine!”

Delia: „Îmi vine să intru în pământ de rușine!”

17 Noi 2016   •   12:43
Delia: „Îmi vine să intru în pământ de rușine!”

Vinerea aceasta la „X Factor” Horia Brenciu dă startul Bootcampului cu grupa sa, cea a concurenților de peste 24 de ani. Emoțiile vor fi însă condimentate cu foarte multe momente haioase, mai ales că jurații se vor ține de glume.

Așa se face că Horia se va alege cu o nouă poreclă, dată de Ștefan Bănică – Masivul – iar Delia va fi autoarea unui moment care o va face să se rușineze și să se ascundă sub pupitru. La una dintre concurentele din grupa lui Horia, Delia va avea un comentariu neașteptat și o va întreba pe aceasta în ce lună este însărcinată. Imediat însă își va da seama că s-a înșelat, fiind indusă în eroare de rochița largă purtată de concurentă.

Colegii ei de jurizare se vor dezlănțui și vor face glume spumoase pe seama gafei Deliei, iar aceasta, în hohote de râs, va recunoaște că îi vine să intre în pământ de rușine. Cum se va termina totul și ce va spune așa-zisa concurentă însărcinată, telespectatorii Antena 1 vor afla vineri de la 20.30.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close