Antena 3 CNN Show Showbiz Gestul facut de Delia in semn de respect pentru mortii din Colectiv! Si-a intrerupt un concert pentru ca... "E o gluma proasta, nu?"

Gestul facut de Delia in semn de respect pentru mortii din Colectiv! Si-a intrerupt un concert pentru ca... "E o gluma proasta, nu?"

Gestul facut de Delia in semn de respect pentru mortii din Colectiv! Si-a intrerupt un concert pentru ca... "E o gluma proasta, nu?"
13 Noi 2015   •   12:05

Delia a fost la un pas sa iasa de pe scena la un concert care a avut loc in urma cu doua zile. Motivul: ideea organizatorilor de a folosi proiectia unor flacari pe ecranul din spatele artistei.

Studentii de la Facultatea de Psihologie si cei de la Automatica si Calculatoare au asteptat-o toata seara pe Delia, care a fost cap de afis la balul bobocilor, organizat intr-un club din Bucuresti. Reactia artistei i-a blocat insa pe multi. La cateva minute dupa ce a inceput sa cante, Delia a observat ca pe ecranul gigant din spatele ei, organizatorii proiectasera imagini cu flacari, pentru a mai incalzi atmosfera. Inca marcata de incendiul din Colectiv, Delia s-a oprit pur si simplu din cantat si a exclamat: „E o gluma proasta, nu?”. Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: Delia concert colectiv flacari
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close