Antena 3 Show Showbiz Irina Margareta Nistor, mărturisire dramatică: „Era să mor...”

Irina Margareta Nistor, mărturisire dramatică: „Era să mor...”

27 Mar 2017   •   10:19
Irina Margareta Nistor, mărturisire dramatică: „Era să mor...”
Sursa foto: Foto: Facebook

A fost una dintre cele mai îndrăgite voci, supranumită și ”Regina traducerilor filmelor americane”, însă Irina Margareta Nistor a făcut o mărturisire dureroasă.

Criticul de film a fost la un pas de moarte, la naștere, după ce s-a căpătuit cu o boală foarte gravă. Medicii au crezut că nu va supraviețui.

“Era o maternitate în Drumul Sării. M-am amuzat dintotdeauna pentru că am urât sarea de când mă ştiu, – îmi place foarte tare gustul iute, dar detest sarea. Din povestirile mamei, a urmat o perioadă extrem de dramatică, în care nimeni nu ne-a dat nici o şansă. Dar se spunea și că, tot timpul, tot răul este spre bine, că, de fapt, cineva care este cât-pe-aci să dispară şi apoi se întoarce, înseamnă că a venit cu o treabă pe lumea asta. Medicii le spuneau părinţilor să facă alt copil, că sunt tineri şi pot face altul”, povestea în urmă cu ceva timp Irina Margareta Nistor, pentru www.evelinepauna.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close