Antena 3 CNN Show Showbiz Irina se întoarce la Irinel: Fetiţa a fost reîncredinţată tatălui ei

Irina se întoarce la Irinel: Fetiţa a fost reîncredinţată tatălui ei

Irina se întoarce la Irinel: Fetiţa a fost reîncredinţată tatălui ei
Sursa foto: Foto: bzi.ro
06 Iun 2011   •   15:39
Judecătoria Buftea a decis ca Irina Columbeanu să se întoarcă la tatăl ei. Omul de afaceri va prelua custodia fiicei sale. Decizia judecătorilor nu este una definitivă, ea putând fi atacată cu recurs.

Omul de afaceri de la Izvorani
a reuşit să îi convingă pe magistraţi să i-o încredinţeze pe Irina cel puţin până la pronunţarea divorţului de Monica Columbeanu.

Ş
edinţa judecătoriei Buftea a fost suspendată timp de 20 de minute, după ce avocaţii Monicăi au recuzat completul de judecată. Cererea le-a fost respinsă.

Monica a plecat în America, astfel că şi-a delegat avocaţii să o reprezinte în faţa judecătorilor în procesul de reîncredinţare a fetiţei.

Cei doi so
ţi ar fi trebuit să ajungă la o înţelegere în ceea ce o priveşte pe Irina, însă acest lucru nu s-a întâmplat, iar tânăra băcăuancă a părăsit România.


 
Irinel Columbeanu a intrat în direct telefonic la emisiunea "Acces Direct" de pe Antena 1 şi a comentat declaraţia făcută de avocatul Monicăi, referitoare la custodia asupra Irinei. Dojană  vorbea de o posibilă răpire.

" Domnul avocat Dojană vorbeşte multe, am impresia că nu se mai controlează. Eu am constatat că se deprofesionalizează pe zi ce trece şi cred că Asociaţia Profesională a Avocaţilor ar trebui să se autosesizeze asupra modului în care dânsul jigenşte instanţe, le acuză de corupţie. [...] Mi se pare un avocat de o morbiditate excesivă şi cred că ar trebui reexaminată situaţia profesională a dânsului", a declarat Irinel.

 

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close