Antena 3 CNN Show Showbiz Irinel a făcut plângere la Protecţia Copilului, pentru că nu şi-a văzut fetiţa de patru zile

Irinel a făcut plângere la Protecţia Copilului, pentru că nu şi-a văzut fetiţa de patru zile

Irinel a făcut plângere la Protecţia Copilului,  pentru că nu şi-a văzut fetiţa de patru zile
Sursa foto: Foto: Intact Images
03 Mai 2011   •   18:31

Irinel Columbeanu a cerut ajutorul Protecţiei Copilului ca să-şi găsească fiica. Omul de afaceri spune că de la sfârşitul săptămânii trecute nu a mai văzut-o pe Irina. Marţi, când a căutat-o la grădiniţă, a aflat cu stupoare că Monica nu a mai adus-o. Şi cum n-a găsit copilul nici în apartamentul închiriat de Monica, a sesizat Protecţia Copilului.

"Am sunat de nu ştiu câte ori, am şi tras cu urechea. Dacă Irina nu era în casă, nu scotea un sunet, ce avea un căluş în gură?", spune Irinel Columbeanu.

Irina, spune tatăl ei, parcă a intrat în pământ. Nimeni nu a mai văzut-o de vineri. Iar Monica nici nu i-ar mai răspunde la telefon. 

"Am văzut-o ieri, dar nu am discutat despre acest subiect acolo la tribunal. Am încercat pe telefon, nu am reuşit, i-am dat un mail, nu mi-a răspuns la el, nu ştiu ce să zic", a declarat omul de afaceri.

Irinel Columbeanu s-a dus marţi la grădiniţă, dar nu a găsit-o pe Irina. Surse din apropierea Monicăi spun că doamna Columbeanu ar fi mutat copilul de la unitatea unde învăţa până acum, una de stat, la o grădiniţă privată cu program prelungit. Cum Irinel Columbeanu nu ştie nimic despre asta, a cerut ajutorul celor de la Protecţia Copilului.

În plângerea depusă la Protecţia Copilului, Irinel Columbeanu susţine şi că din apartamentul Monicăi s-au auzit ţipetele fetiţei. Direcţia de Asistenţă Socială a trimis o echipă, în control, dar pentru că nu a răspuns nimeni, nici măcar vecinii, a plecat repede de la faţa locului. Au declarat că îi vor face miercuri o nouă vizită Monicăi. Până atunci, Irinel Columbeanu a rămas cu nedumeririle.

 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close