Antena 3 CNN Show Showbiz Irinel şi Monica Columbeanu au divorţat. Fetiţa ar putea rămâne la tatăl ei

Irinel şi Monica Columbeanu au divorţat. Fetiţa ar putea rămâne la tatăl ei

Irinel şi Monica Columbeanu au divorţat. Fetiţa ar putea rămâne la tatăl ei
Sursa foto: Foto: Facebook
27 Iun 2011   •   12:43

Divorţul soţilor Columbeanu  s-a pronunţat în urmă cu puţin timp la judecătoria Buftea. Monica şi Irinel NU mai sunt soţ şi soţie.

Irinel şi Monica s-au revăzut luni după trei săptămâni, chiar în faţa judecătorilor. Ar trebui să fie ultimul termen în procesul de divorţ şi, din câte se pare, Irina va rămâne cu tatăl ei.

Informatia a venit de la avocatul lui Irinel. În prezent, se fac audieri pentru stabilirea vizitelor Monicăi.

Irinel pare totuşi împăcat cu orice decizie ar fi luat judecătorii luni. Era hotărât, chiar dinainte de a afla hotărârea, să o lase pe Monica să-şi vadă fata.

Irinel a venit primul la proces. Monica, după cam două ore. Au intrat în sala de judecată pentru ultima înfăţişare în procesul de divorţ. Irinel speră că problema partajului, cea mai complicată din proces, se va rezolva separat.

Monica a anunţat printr-o scrisoare trimisă în timpul şederii în SUA că va dona tot ce primeşte în urma divorţului de Irinel. Aseară, la sosirea în România, nu a repetat însă nimic din ce scria în mesaj.

În drumul spre casă, Monica a făcut şi un ocol, la farmacie. Apoi, a plecat direct spre blocul din Calea 13 septembrie unde o aştepta mama.

Monica Columbeanu a intentat divorţul în urmă cu 4 luni. Ea şi Irinel Columbeanu au fost căsătoriţi timp de 5 ani.

 

×
Subiecte în articol: monica columbeanu Irina Columbeanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close