Antena 3 CNN Show Showbiz Lupta pentru custodia fetei soţilor Columbeanu ar putea fi redeschisă. Vezi aici de ce

Lupta pentru custodia fetei soţilor Columbeanu ar putea fi redeschisă. Vezi aici de ce

Lupta pentru custodia fetei soţilor Columbeanu ar putea fi redeschisă. Vezi aici de ce
Sursa foto: Foto: INTACT Images
16 Iul 2011   •   19:05

Lupta pentru custodia fetei soţilor Columbeanu ar putea fi redeschisă. Într-o scrisoare, Monica îl ameninţă pe Irinel din nou cu instanţa, dacă nu acceptă să îi dea paşaportul Irinei. Scrisoarea fusese trimisă înainte de 13 iulie, când Monica spera că va putea pleca în America împreună cu fiica sa.

Dragă Iri, insist să îmi comunici numărul de paşaport al Irinei, data eliberării lui, precum şi durata de valabilitate a acestuia. Faptul că îmi trimiţi o informaţie incompletă nu mă ajuta la absolut nimic, tot astfel cum poziţia ta nu este una constructivă şi în interesul Irinei. Pentru a-ţi da linişte cu privire la această călătorie, ţi-am spus şi mi-am asumat sarcina de a îţi asigura transportul şi cazarea către şi de la L.A.

Pe acelaşi ton hotărât, Monica îi explică fostului soţ cu cine va locui Irina, ce locuri vor vizita şi cele în care vor lua masa.

Irina va merge cu mine în Los Angeles ca să revadă locuri pe care le-a cunoscut şi care îi sunt dragi, precum şi să revadă şi să menţină legături normale cu prietenii ei de acolo. Irina va locui cu mine, în apartamentul meu (te rog să înţelegi acest lucru în felul următor: Irina va locui numai cu mine şi cu nimeni altcineva pe toată durata vizitei în L.A.). Acest apartament poate fi foarte bine a doua casă a fiicei noastre! Nici nu îţi imaginezi ce cameră frumoasă i-am pregătit!

Mai mult, Monica îl acuză pe Irinel că ar încerca să controleze în continuare viaţa ei şi a fiicei lor

Referitor la programul Irinei! Tu ştii acum, când Irina este la mine, ce program are Irina?! La ce program te referi?! Irina va sta cu mine şi ne vom plimba în L.A. pe acolo pe unde am mai fost. Fata noastră nu este robot căruia să îi programăm timpul şi activităţile câtă vreme este în vacanţă! Văd că avem viziuni diferite cu privire la modul de creştere a unui copil!


În finalul scrisorii, Monica îl ameninţă pe fostul soţ că va cere iar custodia fetiţei dacă nu reuşeşte să plece cu ea în vacanţă în Statele Unite. Monica Gabor urma să plece cu fetiţa pe 13 iulie, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Drept urmare, cele două au plecat în vacanţă pe litoralul românesc.

 


×
Subiecte în articol: scrisoare Irina
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close