Antena 3 CNN Show Showbiz Mihai Trăistariu, decizie radicală după ce a pierdut în finala Eurovision

Mihai Trăistariu, decizie radicală după ce a pierdut în finala Eurovision

Mihai Trăistariu, decizie radicală după ce a pierdut în finala Eurovision
Sursa foto: Foto: Facebook/Mihai Trăistariu
28 Feb 2018   •   08:24

Dezamăgit că a pierdut din nou în finala Eurovision, Mihai Trăistariu a luat o decizie radicală. Artistul vrea să participe din nou, însă este foarte posibil să reprezinte altă țară.

„M-am gândit mult și… pentru anul viitor am două variante (le-am luat în calcul chiar după sfaturile voastre!). vi le anunț de pe acum, ca să nu-mi reproșați vreodată că nu ați știut:

Varianta 1: Fie particip din nou la Eurovisionul românesc cu o piesă ritmată, «ajutat» de o Casă de Discuri, cum se întâmplă de ceva timp cu câștigătorii Eurovision România. De câțiva ani fug de Casele de Discuri pentru că nu câștigi niciun ban cu ele! Din păcate, voi nu știți asta! Ei iau tot…iar tu rămâi cu…promovarea!

Varianta 2: Particip pentru altă țară cu o piesă WOW…indiferent dacă e lentă sau ritmată…Iar aici am mai multe variante! Doar că…Moldova m-ar tenta pentru că se vorbește limba română, iar eu concertez des acolo și am un succes teribil. Malta m-ar tenta pentru că «Tornero» a stat vreo șase luni pe locul I în 2006, la radiourile lor. În plus, am primit și o stea pe Bulevardul Celebrităților din Malta și am fost în concerte în aer liber la ei de nouă ori. Și invitat în zeci de emisiuni Tv și radio…Singura problemă în cele două țări este că ei permit în concursul Eurovision…interpreti străini…DOAR dacă vor cânta în duet cu un artist local. Și aici nu mă încântă deloc ideea…Adică ar trebui să împart melodia în două..Hm…Să Văd…În concluzie: în 2019 ORICUM mă reîntorc la Eurovision… Fie pentru România…fie pentru altă țară…”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close