Antena 3 CNN Show Showbiz Monica a dus-o pe Irina la mare. A renunţat la hotelurile de lux în favoarea apartamentelor

Monica a dus-o pe Irina la mare. A renunţat la hotelurile de lux în favoarea apartamentelor

Monica a dus-o pe Irina la mare. A renunţat la hotelurile de lux în favoarea apartamentelor
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Iul 2011   •   15:54

Fosta doamnă Columbeanu se distrează cu fetiţa în staţiunea Mamaia. Cele două sunt cazate într-un complex rezidenţial unde locuieşte şi prietena Monicăi, Mădălina. Ieri după-amiază, turiştii au văzut-o pe Irinuca la plajă, înconjurată de mai mulţi copii.

Monica nu a reuşit să plece în vacanţă cu Irina în Statele Unite ale Americii, aşa cum şi-a propus şi s-a mulţumit cu o vacanţă pe litoralul românesc. Surorile Gabor au fost atât de grăbite încât au uitat să aprindă farurile. Patrula de pe autostradă nu le-a iertat greşeala şi le-a taxat

Pentru o vacanţă la mare cu Irina, Moni nu au nevoie nici de paşaport, nici de acordul lui Irinel.

De când nu mai este doamna Columbeanu, Monica şi-a schimbat şi gusturile. A renunţat la hotelurile de lux pe care le frecventa cu Irinel, în favoarea apartamentelor de închiriat.


La Mamaia, Monica îl aşteaptă pe Irinel să hotărască dacă merge sau nu în America. Până acum, negocierile s-au purtat prin corespondenţă, cu acordul avocaţilor. Dar milionarul e greu de convins.

Irinel are toate motivele de îngrijorare. Fosta cumnată spune că Monica se pregăteşte din nou de nuntă. Tocmai din cauza tumultoasei poveşti de dragoste, Irinel nu îşi lasă fata cu Monica peste Ocean.

Monica mai are timp să ajungă cu Irina în America. Judecătorii i-au dat fetiţa în grijă până la jumătatea lunii august.

×
Subiecte în articol: Irina Mamaia
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close