Antena 3 CNN Show Showbiz Monica Columbeanu se întoarce în România pentru un nou termen al divorţului

Monica Columbeanu se întoarce în România pentru un nou termen al divorţului

Monica Columbeanu se întoarce în România pentru un nou termen al divorţului
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Iun 2011   •   22:07

În viaţa familiei Columbeanu a fost linişte în ultimele trei săptămâni. Niciun atac prin presă, nicio plângere la poliţie, nici urma de scandal. Totul de cand Moni a plecat peste hotare, iar Irina a ramas la tatal ei. De maine insa, se agită apele. Moni se întoarce acasă în aceasta noapte si dis de dimineata se prezintă la judecatoria Buftea pentru un nou termen al procesului de divorţ.

Ora 19, Los Angeles. Moni soseşte cu un taxi la aeroport, aşa cum se vede în imaginile filmate de jurnaliştii de la Libertatea. Îşi cară singură bagajele, mult mai multe decât a avut la plecarea din România. Le urcă cu greu în cărucior şi porneşte spre poarta de îmbarcare. Se întoarce în ţară după mai bine de trei săptămâni. Călătoreşte la clasa business iar pe bilet a dat aproape 7000 de dolari.

Pe 2 iunie Monica a plecat din ţară spre Los Angeles. Fără să-şi anunţe nici măcar fiica. Stabilise cu Irinel că cel mai bine pentru Irina e să rămână la el, în anumite condiţii ce urmau legalizate la notar.

Mâine însă amândoi se prezintă la judecătorie. Dacă se înţeleg ar putea fi ultimul termen al procesului de divorţ şi s-ar putea stabili la cine rămâne definitiv copilul.

 

×
Subiecte în articol: monica columbeanu divort
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close