Antena 3 CNN Show Showbiz Monica vrea să-l dea în judecată pe Irinel pentru calomnie

Monica vrea să-l dea în judecată pe Irinel pentru calomnie

Monica vrea să-l dea în judecată pe Irinel pentru calomnie
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Mai 2011   •   20:36

Monica Columbeanu s-a apucat de scris. Nu îşi redactează memoriile, ci dă declaraţii la poliţie. Pe patru pagini a explicat de ce a plecat în Statele Unite şi şi-a lăsat fetiţa acasă. Asta după ce Irinel a acuzat-o de abandon.

Deşi judecătorul care urmează să decidă cu cine va rămâne copilul până la divorţ i-a sfătuit să renunţe la plângeri, acuzaţii şi scandal, cei doi nu se liniştesc. Monica vrea să-l dea în judecată pe Irinel pentru calomnie.

Irinel susţine în plângerea penală că fiica sa, Irina, a fost abandonată. Motiv pentru care cere condamnarea penală a mamei.

"Pe toată această perioadă de timp, Monica Columbeanu a asigurat suficiente resurse financiare şi materiale ca fiica sa să fie bine îngrijită", a declarat Ionuţ Dojană, avocatul Monicăi Columbeanu.

Monica le-ar fi explicat poliţiştilor că şi-a lăsat copilul în grija surorii, Ramona. De plângerile penale ale lui Irinel Columbeanu nu au scăpat nici avocatul Monicăi şi executorul judecătoresc - sunt acuzaţi de violare de domiciliu.

Deşi aşteaptă să încaseze un milion de dolari din contractul semnat în Statele Unite, Monica Columbeanu munceşte în continuare ca PR al clubului prietenei sale, pentru un salariu de 3.000 de lei lunar.

 


×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close