Antena 3 CNN Show Showbiz Mugur Mihăescu a cumpărat dreptul de a administra magazinul Muzica din Bucureşti

Mugur Mihăescu a cumpărat dreptul de a administra magazinul Muzica din Bucureşti

Mugur Mihăescu a cumpărat dreptul de a administra magazinul Muzica din Bucureşti
19 Mai 2010   •   23:49


Dreptul de a administra magazinul Muzica din Bucureşti a fost cumpărat de actorul Mugur Mihăescu, cu 1,7 milioane de euro. Potrivit Mediafax, spaţiul rămâne în continuare în proprietatea Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România (UCMR).

"Nu am cumpărat clădirea, eu am cumpărat un business din care face parte şi magazinul Muzica. Am cumpărat de la o altă societate - Muzica 2001 - toate părţile. (...) Spaţiul respectiv face parte din proprietăţile Muzica 2001", a declarat Mugur Mihăescu pentru sursa citată.

Mugur Mihăescu susţine că magazinul Muzica va fi relansat, însă "categoric îşi păstrează activitatea ca magazin".

"Va fi relansat sub alt concept, cu altă imagine. Va rămâne şi denumirea. Va fi Muzica Image sau Muzica Concept", a precizat Mihăescu pentru sursa citată, adăugând că activităţile de renovare se vor desfăşura după data de 13 iunie, preconizând că magazinul va fi relansat "cam în două luni".

Preşedintele Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România, Adrian Iorgulescu, a declarat pentru aceeaşi sursă că magazinul Muzica va rămâne în continuare în proprietatea UCMR, precizând că societatea Muzica 2001 are în chirie magazinul Muzica de circa opt ani, contractul urmând să se mai deruleze încă cinci-şase ani.

Mugur Mihăescu a mai menţionat că suma pe care a plătit-o pentru a obţine dreptul de administrare provine atât din fonduri personale, cât şi dintr-un credit. Administrarea magazinului a fost preluată printr-un contract realizat prin intermediul firmei Irish Pub Concept SRL, al cărei acţionar este împreună cu fratele său. Structura de acţionariat a Irish Pub Concept SRL îi are în componenţă pe Mugur Mihăescu (90%) şi Liviu Mihăescu (10%).

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: magazin muzica administrator drepturi
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close