Antena 3 CNN Show Showbiz Recursul Monicăi Columbeanu: Copilul, un instrument de răzbunare pentru Irinel

Recursul Monicăi Columbeanu: Copilul, un instrument de răzbunare pentru Irinel

 Recursul Monicăi Columbeanu: Copilul, un instrument de răzbunare pentru Irinel
Sursa foto: Foto: Mediafax
03 Mar 2011   •   15:08

Monica Columbeanu nu cedează cu una, cu două. În recursul depus la Judecătoria Buftea, prin care cere custodia fetiţei sale, Monica îl acuză pe Irinel că îşi foloseşte copilul doar ca instrument de răzbunare împotriva sa.

Monica Columbeanu spune în recursul împotriva deciziei judecătoriei Buftea că fetiţa sa ar putea suferi o traumă dacă va fi îndepărtată de mama şi bunica sa. În acelaşi timp, Monica a dat asigurări că n-o va scoate pe Irina din ţară, pentru ca aceasta să fie aproape şi de tatăl ei.

"Indiferent ce condiţii de viaţă ar avea în locuinţa de la Izvorani, indiferent cât de mulţi bani sau avantaje materiale i-ar oferi tatăl ei, acestea nu-i vor putea înlocui niciodată dragostea şi căldura mamei. Indiferent cine s-ar îngriji în continuare de creşterea şi îngrijirea fetiţei, nicio altă persoană străină nu o va putea înlocui pe mama şi bunica ei", spune Monica.

În actele de recurs, Monia Columbeanu spune că Irinel nu este interesat cu adevărat de fiica lui, ci doar să se răzbune pe ea. "Critic hotărârea pronunţată de Judecătoria Buftea, întrucât aceasta nu are în vedere interesul minorei, ci interesul vădit al soţului meu, care manifestă preocupare pentru fiica noastră doar din momentul despărţirii noastre în fapt (...) soţul meu a devenit interesat de fiica noastră în momentul în care a înţeles că mă pierde, folosind copilul doar pentru a se răzbuna pe mine."

"În cele patru luni petrecute în Statele Unite, soţul meu nu a venit niciodată să vadă fetiţa. Nu l-a interesat nici unde locuieşte, nici unde învaţă, nici cum îşi petrece timpul liber", a mai scris Monica.

Monica mai precizează că îşi va termina studiile în SUA în luna iunie, că nu are de gând să părăsească România şi că are venituri suficiente pentru a-şi întreţine fetiţa în viitor. Irina se află în acest moment în custodia tatălui său, până la pronunţarea divorţului.

 

×
Subiecte în articol: monica columbeanu divort copil
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close