Antena 3 CNN Show Showbiz Replica Iulianei Tudor după ce s-a spus că ar fi criticat-o pe Ileana Ciuculete. Ce spune prezentatoarea TV: "În astfel de momente..."

Replica Iulianei Tudor după ce s-a spus că ar fi criticat-o pe Ileana Ciuculete. Ce spune prezentatoarea TV: "În astfel de momente..."

Replica Iulianei Tudor după ce s-a spus că ar fi criticat-o pe Ileana Ciuculete. Ce spune prezentatoarea TV: "În astfel de momente..."
20 Mar 2017   •   16:12

Ileana Ciuculete a murit pe data de 14 martie. Un scandal din trecut din viata artistei ar fi fost atunci cand ar fi fost interzisă la TVR pentru că ar fi apărut în ipostaze neconforme cu portul popular, motiv pentru care Iuliana Tudor nu a mai acceptat-o in emisiunea sa.

La cea de-a doua ediție a Festivalului de Folclor Lucreția Ciobanu, Iuliana Tudor a ținut un discurs în memoria celei care a fost Ileana Ciuculete.

„Și dacă am vorbit la trecut, aș vrea să fiți de acord cu mine că este foarte potrivit în acest moment, astăzi chiar, să păstrăm un momentde reculegere pentru Lucreția Ciobanu, dar și pentru o altă voce care a plecat zilele acestea dintre noi, lăsând folclorul românesc, muzica tradițională românească fără mult din ceea ce a însemnat bucuria pe care a transmis-o atâtora, celor care au ascultat-o și au iubit-o. Așadar, vă rog să ținem împreună un moment de reculegere, pentru Ileana Ciuculete”, a spus Iuliana Tudor în deschiderea Festivalului Lucreția Ciobanu.

Pe pagina sa de Facebook, Iuliana Tudor a fost criticată de o admiratoare:

„Dumnezeu să o ierte! Oare doamnă Iuliana Tudor ,pe care vă admir , dar îmi vine în cap mereu o întrebare: aveți cumva mustrări de constiință? Nu vă acuz, dar aşa îmi vine să vă întreb. Știți cîteodată e bine să nu judecăm si să calificăm noi oamenii, că si noi sîntem supuşi greşelii! O zi bună !”.

„Nu înțeleg întrebarea, cu tot respectul. A ține un moment de reculegere în memoria cuiva nu are legătura cu nicio mustrare de conștiință, ci doar cu o atitudine creștinească. În astfel de momente, doar cine nu are cuviință face din pierderea cuiva o știre presărată cu senzațional și neadevăruri! Va mulțumesc pentru gândul bun!”, a venit replica prezentatoarei de televiziune.

 

×
Subiecte în articol: Iuliana Tudor Ileana Ciuculete replica tv TVR
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close