Antena 3 CNN Show Showbiz Robbie Williams cântă alături de Take That, după 15 ani

Robbie Williams cântă alături de Take That, după 15 ani

Robbie Williams cântă alături de Take That, după 15 ani
Sursa foto: robbie williams
12 Mar 2010   •   15:38

Cântăreţul Robbie Williams înregistrează în aceste zile câteva piese noi alături de foştii săi colegi din grupul Take That, după o pauză de 15 ani, potrivit The Sun.

Robbie Williams, în vârstă de 36 de ani, a fost văzut, joi, într-un studio de înregistrări din localitatea Box, comitatul Wiltshire, alături de foştii săi colegi din grupul Take That - Gary Barlow, Howard Donald şi Jason Orange. Aceasta a fost prima dată când cei cinci muzicieni au lucrat din nou împreună la un nou material discografic, după ce Robbie Williams a părăsit formaţia Take That în anul 1995.

După ce a plecat din Take That, Robbie Williams a avut succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 55 de milioane de albume pe plan mondial. ?Rudebox?, penultimul album solo al solistului britanic, lansat în 2006, a fost primit cu rezerve de criticii de specialitate. Totodată, aceasta a fost materialul său discografic cu cele mai slabe vânzări în Marea Britanie şi cu mai puţin de un milion de copii vândute în Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, Robbie Williams rămâne un cântăreţ extrem de popular: în 2006, el a vândut peste 1,6 milioane de bilete, într-o singură zi, pentru concertele programate în turneul său mondial din acel an.

Cântăreţul britanic a trăit în ultimii ani la Los Angeles, după ce s-a externat, în martie 2007, dintr-o clinică de tratare a dependenţei de medicamente. Cel mai recent album al lui Robbie Williams, "Reality Killed the Video Star", a fost lansat pe 9 noiembrie 2009, după o pauză de trei ani.

Membrii Take That s-au reunit în 2006, fără Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destrămarea trupei. La acea vreme, Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen şi Howard Donald au avut un enorm succes, iar albumul cu care au revenit pe scenă, "Beautiful World", s-a vândut în peste trei milioane de exemplare. Cel mai recent material discografic al lor, "The Circus", a fost vândut în peste 500.000 de copii în primele două săptămâni de la lansare, iar biletele pentru concertele din turneul lor de promovare s-au epuizat de fiecare dată în doar câteva minute.



Antena3.ro




×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close