Antena 3 CNN Show Showbiz Scandal la nunta Alinei Gabor, sora cea mare a Monicăi: Dinu Damaschin a inflamat spiritele în faţa bisericii

Scandal la nunta Alinei Gabor, sora cea mare a Monicăi: Dinu Damaschin a inflamat spiritele în faţa bisericii

Scandal la nunta Alinei Gabor, sora cea mare a Monicăi: Dinu Damaschin a inflamat spiritele în faţa bisericii
Sursa foto: Foto: citynights.ro
29 Oct 2011   •   22:06

E nuntă mare în familia Gabor. Se mărită Alina - cea mai mare - dar şi cea mai puţin cunoscută dintre surorile Gabor. Monica şi Ramona participă şi ele la nunta surorii lor. După cununia civilă de vineri, în această după-amiază a avut loc şi ceremonia religioasă. S-a lăsat cu scandal, chiar în faţa bisericii.

Deşi "discreţie" s-a dorit a fi cuvântul de ordine la nunta Alinei Gabor, mirii schimbând inclusiv ora la care programaseră ceremonia religioasă doar-doar scapă de presă, nimic n-a mai fost discret din momentul în care la biserică şi-a făcut apariţia Dinu Damaschin.

Deşi uşile lăcaşului de cult erau păzite de bodiguarzi, Dinu Damaschin tot a reuşit să se îmbrâncească cu tatăl miresei, după ce le-a jignit pe fiicele acestuia.

Damaschin a încercat apoi zadarnic să oprească Mercedesul cu care surorile Gabor au plecat de la biserică şi a ameninţat că nu se lasă până nu sparge petrecerea de nuntă. Masa şi dansul a început în jurul orei 19:00, într-un restaurant din Bacău, ales special, se pare, datorită gardului şi porţilor înalte - menite să-i protejeze pe nuntaşi de ochii curioşi ai presei.

 


×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close