Antena 3 CNN Show Showbiz Trupa Anathema va concerta la Bucureşti, pe 29 aprilie

Trupa Anathema va concerta la Bucureşti, pe 29 aprilie

Trupa Anathema va concerta la Bucureşti, pe 29 aprilie
Sursa foto: Anathema
03 Mar 2009   •   12:50

Trupa rock britanică Anathema va cânta în România, pe 29 aprilie. Concertul va avea loc la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti, anunţă Mediafax.
Nu este prima oară când trupa Anathema susţine un concert la Bucureşti. Cei şase membri ai trupei, Vincent şi Daniel Cavanagh, Lee Douglas, Les Smith, Jamie Cavanagh şi John Douglas, au mai cântat în România.



În 2007, biletele pentru concertul Anathema Unplugged de la Cisnădioara s-au vândut în primele două ore de la punerea în vânzare a biletelor. Formaţia a mai susţinut un concert, în 2008, la Casa de Cultură Preoteasa din Bucureşti.



Preţurile biletelor variază de la 60 la 120 de lei. Acestea vor fi puse în vânzare începând de miercuri, în reţeaua magazinelor Diverta şi online, pe www.ticketpoint.ro.



Anathema este una din cele mai proeminente trupe din scena gothic, un adevărat fenomen muzical pe scena metalică britanică.



Povestea acestei trupe a început în urmă cu 18 ani, când patru prieteni, fraţii Daniel, Vincent şi Jamie Cavanagh şi John Douglas, au făcut rost de câteva instrumente şi s-au hotărât să formeze o trupă metal.







Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Sala Palatului
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close