Antena 3 CNN Show Showbiz Veronica Gabor, despre fiica ei: Monica nu este mamă. O bătea pe Irina şi se comporta cu mine mai rău decât cu o bonă

Veronica Gabor, despre fiica ei: Monica nu este mamă. O bătea pe Irina şi se comporta cu mine mai rău decât cu o bonă

Veronica Gabor, despre fiica ei: Monica nu este mamă. O bătea pe Irina şi se comporta cu mine mai rău decât cu o bonă
Sursa foto: Foto: Mediafax
04 Mar 2011   •   15:54

În plin scandal de divorţ, Irinel Columbeanu a postat, vineri, pe canalul său de youtube, câteva filmuleţe în care Veronica Gabor, mama Monicăi Columbeanu, vorbeşte despre schimbările radicale de comportament ale fiicei sale faţă de familie.

În primul filmuleţ, Veronica Gabor începe să povestească despre cum un tratament pentru nişte probleme dermatologice - „bube pe faţă“ - ar fi făcut-o pe Monica Columbeanu să fie de nerecunoscut în ultimele două săptămâni.

„Eu nu am zis că a înnebunit din cauza bubelor de pe faţă. Doamne fereşte! Dar s-a comportat două săptămâni de zile în şir, zi de zi, foarte urât. Şi cu mine, şi cu Irina (n.r. - fiica Monicăi şi a lui Irinel Columbeanu)“, a mărturisit mama Monicăi, într-o discuţie cu Irinel Columbeanu, înregistrată de acesta din urmă.

„Cu mine se comporta mai rău decât cu o bonă“, a mai spus mama Monicăi Columbeanu.

Veronica îşi continuă mărturisirea povestind că fiica ei se comporta urât atât faţă de ea, dar mai cu seamă faţă de nepoata ei, Irina, în vârstă de 3 ani. Monica avea pretenţii absurde de la fiica sa obligând-o să scrie alfabetul.

În plus, Veronica Gabor mărturiseşte că şi-a întrebat nepoata, când erau în Bacău, dacă îi este dor de mama ei. Irina i-ar fi răspuns bunicii că nu îi este dor de Monica pentru că o bate.

„ Ea (n.r. - Monica Columbeanu) nu este mamă. De câte ori s-a trezit pentru acest copil ca să îi dea lapte sau să îl schimbe?!“, a spus răspicat Veronica despre fiica sa.

Mama Monicăi Columbeanu, despre fiica ei: Asta nu e mamă!


Veronica Gabor, despre Monica Columbeanu - partea a II-a


Mama Monicăi, despre fiica sa - partea a IV-a


×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close